Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                          

Täällä  on matkakohteita, jonne sinä voit matkustaa kaosi kanssa. Kun olet käynyt jossain matkalla sinun pitää kirjoittaa siitä ainakin yksi hoitotarina. Ilmoita matkastasi sitten ostosviekkuun ^^
Ja kao maksaa sitten aina puolet ihmisen matkan hinnasta. Jos meno-paluulippu maksaisi nyt vaikka 100sk ihmiseltä, niin kaolta se maksaa 50sk ja yksi yö hotellissa ihmiseltä maksaisi nyt vaikka 45sk, niin kaolta se maksaa 22sk ja jos sinulla on vaikka kaksi kaoa niin hinnat sitten aina tuplautuu : )


Jos menet jonnekkin lähelle, että ette viitsi mennä lentokoneella ja tuhlata rahoja siihen niin voit mennä junalla. Se maksaa normaalisti 50sk yhteen kohteeseen.
Tässä on kuva junasta:Voit tietenkin mennä päiväretkelle tai mikset vaikka yöpyä ihanalla järven rannalla se ei maksa siis mitään ;) Mutta sinne pitää ostaa oma asuntoauto!
  Dinomaa,

Opastettu kierros Dinosaurus -täytteisessä maassa. Voit tutustua millaista niiden elämä oli silloin, matkaan sisältyy herkulliset eväät jota voit nauttia Dinsaurusten keskellä! :) Tämä on kävelymatkan päässä joten matka ei maksa mitään mutta kierros maksaa. 50sk/henkilö ja 35sk/kao.

Mökki,

Voitte vuokrata mökin koko kesäksi tai miksei talveksikin ja käydä sielä vaikka päivittäin! Hinta: 300sk puoli vuotta, 550sk koko vuosi.1.http://www.freewebs.com/hoitolaharebell/venetsia.gifVenetsia, täällä voitte ihailla kaunista kaupunkia! Ja mennä gondolilla kanavia pitkin. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö 45sk/henkilö. Kenttä 1.

2.Havaji, täällä voitte mm. uida lämpimissä vesissä ja majoittautua kivoihin mökkeihin. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö,  yksi yö 45sk/henkilö, hintaan sisältyy aamiainen ja kiertomatka kaupungissa. Kenttä 1.

3.Saudi-Arabia, täällä voitte mm. vierailla kauniissa palatsissa ja uida lähteellä.  Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö 45sk/henkilö. Kenttä 2.

4.New york, täällä voitte mm. majoittautua hienoihin hotelleihin jotka on lähellä keskustaa, mutta hotelliin ei kuulu hyvin kaupungin äänet. Voit mennä ostoksille kaojesi kanssa kaupungin upempiin ja hienoimpiin kauppoihin. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö 45sk/henkilö. Kenttä 3.

 5.Joulumaa, täällä voitte mm. tavata joulupukin ja tontut, voitte rentoutua, lasketella, luistella ja mennä poro ajelulle. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö 45sk/henkilö. Kenttä 2.

6. Halloween kaupunki, täällä voitte mm. käydä halloween talossa, ja tutustua sen asukkaisiin sekä muuta jännää! Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö karrrmivassa linnassa 45sk/henkilö. Kenttä 1.

7. Rhodos, täällä voit kaosi kanssa mm. uida ihanan lämpimässä meressä, saada ihania hierontoja ja yöpyä luksus hotelleissa sekä nauttia auringon lämmöstä juoden limonaadia. Hotelliin sisältyy aamiainen ja iltapala. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö 45sk/henkilö. Kenttä 3.

8. Saksa, täällä voit luistella ja lasketella kaosi kanssa. Voit yöpyä hienoissa majataloissa. Voitte tehdä vaikka mitä muuta esim. rakentaa lumiukkoja :) Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö kotoisassa majatalossa 45sk/henkilö. Kenttä 2.


9.  Egypti, täällä voit kaosi kanssa ratsastaa kameleilla, käydä pyramideissa ja kaikkea muuta mukavaa. Meno-paluu lippu 120sk/henkilö. Yksi yö Egyptiläisessä hotellissa 45sk/henkilö. Kenttä 3.

10.

Pariisi, täällä voit tavata kuuluisia julkkiksia, katsoa nähtävyyksiä, shoppailla ja tietenkin kaikkea muuta. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö ihanassa luksus hotellissa 45sk/henkilö. Kenttä 3.
11. Sademetsät, täällä voit rentoutua ja uida kaojesi/kaosi kanssa, käydä katsomassa eläimiä eläintarhassa ja voit tutustua sademetsän saloihin! Meno-paluu lippu 120sk/henkilö. Yksi yö vesiputouksien hotellissa 45sk/henkilö. Kenttä 1.

12.

Snow World, täällä voit kaojesi kanssa mm. hiihtää, lasketella, tehdä lumiukkoja  ja kaikkea muuta ihanaa lumen maailmassa. Täällä on myös omat hotelli asunnot. Eli se ei ole mikään kerros talo. Junalippu meno-paluu 60sk/henkilö. Yksi yö "hotellissa" 45sk/henkilö.

13.  Kiina, täällä voit kaosi kanssa käydä kiinalaisissa kaupoissa, katsoa nätävyyksiä, paikallista ruokaa sekä majoittautua kiinalaisiin taloihin. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö.  Yksi yö kiinalaisessa talossa 45sk/henkilö. Kenttä 2.

14.  Espanja, täällä voitte yöpyä huvilassa ja katsella kaunista auringon laskua. Meno-paluu lippu 100sk/henkilö. Yksi yö ihanassa huvilassa 45sk/henkilö. Kenttä 1.  

15.  Sveitsi,
täällä Sveitsin alpeilla voitte viettää rentouttavaa vuoristolomaa ja yöpyä pienissä alppikylissä. Meno-paluu lippu 90sk/henkilö. Yksi yö mökissä 40sk. Kenttä 1.

16.  Thaimaa, täällä lämpimässä Thaimaassa voit viettää rantalomaa ja loikoilla auringon paisteessa. Voit uida merivedessä ja syödä päivän päätteeksi jäätelöä. Meno-paluu lippu 180sk/henkilö. Yksi yö rannan lähellä olevassa hotellissa 50sk/henkilö. Kenttä 3.

17.

Lontoo, täällä Lontoossa voit tutustua erilaisiin nähtävyyksiin ja käydä paikallisissa kaupoissa. Meno-paluu lippu 105sk/henkilö. Yksi yö luksus hotellissa 60sk. Kenttä 2.

©2019 Kaohoitola Sateenkaari ^^ - suntuubi.com